

-slicer- Prosciutto from Parma with bocconcini パルマ産 プロシュートとボッコンチーニ
-Raw Bar- Toro Tuna Tartare -from New York- トロのタルタル
-Hot Appetizer- Today's Appetizer 本日の温製前菜
-TeppanⅠ- Seafood Mist(Kuruma Shrimp and Seallop) シーフードミスト(大分車海老、知床帆立)
-TeppanⅡ- Japanese Beef Fillet Mignon or Sirloin 特選和牛 フィレミニョンまたはサーロイン or Japanese Beef Chateau Briant / +3,000yen 特選和牛 シャトーブリアン or Kobe Beef Sirloin / +4,000yen 特選 兵庫県 但馬・神戸牛のサーロイン |
|
-Vegetable- Grilled Vegetables 焼き野菜
-Carbo- Garlic Fried Rice ガーリックチャーハン or Morioka Neng Myon 盛岡冷麺
-Dessert- "morimoto" Dessert Plate パティシエおすすめデザート |
 |



-先付-
 Assorted Appetizer "Okamochi" Style 前菜五種盛り合わせ
-造-
 Toro Tuna Tartare and 3 kinds Seasonal Sashimi トロのタルタル&旬のお造り三種盛り
-焼物-
 Atlantic Cutlassfish "Shio-Yaki" Style 太刀魚 塩焼き
-煮物-
 Bocconcini Egg Pudding with Snow Crab ズワイ蟹 ボッコンチーニ茶碗蒸し
-揚物-
 Silver Whiting "Tempura" キス 天麩羅
-食事-
 Five Assorted Sushi お寿司 五貫
-お椀 -
 Seasonal "Miso" Soup 季節のお椀
-デザート-
 "morimoto" Dessert Plate パティシェおすすめデザート |